Idealne na jesienne i zimowe wieczory, wspaniale rozgrzewa. Podobno też leczy z przeziębienia, czego na szczęście jeszcze nie miałam okazji sprawdzać.
Składniki:
Przygotowanie
Piwo wlewamy do rondelka, i stawiamy na ogniu. Wsypujemy cynamon, goździki i dodajemy miód. Podgrzewamy, czasami mieszając. Kiedy piwo jest gorące, zdejmujemy z ognia i wlewamy do kufli. Trzeba uważać, aby piwo się nie zagotowało, bo straci procenty.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…
View Comments
Pozdrawiam!
Pogoda nas nie rozpieszcza, dlatego na wszelki wypadek polecam ten wspaniały napój. Ja do grzanego piwa daję taki produkt z Pińczowa miodzio malinowy. Jest to naturalny produkt wytworzony przez pszczoły, które dokarmiane są ekstraktami owocowymi. Polecam spróbować naprawdę rozgrzewa. Pozdrawiam.