Parówki w francuskim wydaniu. Podajemy z ketchupem albo sosem czosnkowym.
Składniki:
Przygotowanie
Ciasto francuskie dzielimy na prostokąty trochę dłuższe od parówek. Na każdy kawałek układamy plaster sera, na to kładziemy parówkę i zalepiamy dokładnie wszystkie brzegi ciasta. Pieczemy w piekarniku, aż ciasto nabierze ciemno złotego koloru.
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to idealny pomysł na lekki, a jednocześnie…
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to jedno z tych dań, które zawsze się…
Miękkie, puszyste i gotowe w niecałe 20 minut – te bułki twarogowe z air fryera…
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
View Comments
PYCHA! Kto by pomyślał, że tak mało trzeba, żeby odmienić smak parówek. Jakie najcześciej wcinacie? Bo jak od h.kani ;)
ja czesto robie kabanosy maestro w ciescie a prawde mowiac pierwsze slysze o parowkach od kani