Kabanosy z warzywami na obiad. Podajemy z ryżem albo makaronem.
Składniki:
Przygotowanie
Cebulę kroimy w kostkę, kabanosy w plasterki i podsmażamy na patelni, następnie dodajemy obrane i pokrojone w plasterki pieczarki. Dusimy przez kilka minut i dodajemy pokrojoną w paski paprykę. Kiedy wszystkie warzywa będą miękkie dodajemy przecier pomidorowy, sos sojowy i przyprawiamy. Dusimy jeszcze ok 5 minut.
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
View Comments
A kabanosy grube czy moga byc np Maestro?
Kabanosy dowolne, byle smaczne ;) Suchych kabanosów nie podsmażamy.
własnie słyszałam, że te maestro bez konserwantów, a wiecie może gdzie można je dostać? :)