Pyszna sałatka. Zamiast jogurtu można dodać majonez.
Składniki:
Przygotowanie
Ryż i jajka gotujemy i wystudzamy. Pora, paprykę, ogórki i jajka kroimy w kostkę. Tuńczyka odsączamy z zalewy i rozdrabniamy widelcem. Mieszamy wszystkie składniki, dodajemy musztardę i jogurt naturalny. Doprawiamy pieprzem i solą.
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…