Mega kanapki z bagietek. Gwarantuję, że jedną taką kanapką można się najeść do syta:p
Składniki:
sos:
Przygotowanie
Szynkę, ogórki i jajka ugotowane na twardo kroimy w kostkę. Szczypiorek siekamy. Bułkę przekrawamy wzdłuż, wyjmujemy środek, jedną z części smarujemy masłem i wykładamy sałatą. Następnie na sałatę wykładamy szynkę wymieszaną z jajkami , ogórkami i szczypiorkiem. Sos nakładamy na drugą część bagietki i przykrywamy nią pierwszą część.
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…