Bardzo smaczna i szybka do zrobienia potrawa na obiad albo kolację. Można również wrzucić do niej paprykę. Podaję ze świeżym pieczywem.
Składniki:
Przygotowanie
Kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy z cebulą pokrojoną w talarki. 3 łyżki ketchupu mieszamy z 3 łyżkami koncentratu i ok 1/3 szklanki wody. Wlewamy do kiełbasy i dodajemy groszek. Mieszamy i przyprawiamy. Dusimy ok 5 min.
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…