Przepis na prostą i smaczną potrawę w sam raz na szybki obiad.
Składniki:
Przygotowanie
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. Kurczaka kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Następnie dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. Kiedy grzyby puszczą sok, dodajemy pomidory i dusimy przez chwilę. Następnie przyprawiamy, dodajemy koncentrat i ketchup, a także fasolę i kukurydzę. Po chwili dodajemy ugotowany makaron i wszystko razem mieszamy.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…