Przepis na jajka sadzone z dodatkami.
Składniki:
Przygotowanie
Pieczarki czyścimy i przekrawamy na pół, lub jeśli są duże na ćwiartki. Podsmażamy je na maśle na patelni. Kiedy pieczarki będą miękkie na patelnię wbijamy jajka. Przyprawiamy je i nakrywamy pokrywką. Kiedy jajka się zetną posypujemy je starym serem żółtym i smażymy jeszcze chwilkę, żeby ser się roztopił.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…