Przepis na apetyczną przystawkę na ciepło.
Składniki:
Sos:
Przygotowanie
Cukinię kroimy w plastry grubości około centymetra. Panierujemy w rozbełtanych jajkach z dodatkiem ziół prowansalskich, następnie w bułce tartej. Plastry kładziemy na rozgrzanym oleju i smażymy z dwóch stron na złoty kolor. Na każdy kawałek cukini nakładamy plaster sera żółtego. Podajemy z sosem czosnkowym: czosnek przeciskamy przez praskę i mieszamy razem z resztą składników.
Miękkie, puszyste i gotowe w niecałe 20 minut – te bułki twarogowe z air fryera…
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…