Wielkanoc nie może się obyć bez faszerowanych jajek 😉 Tym razem proponuję jajka napełnione masą łososiowo-jajeczno-chrzanową.
Składniki:
Przygotowanie
Jaja gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Przekrawamy je wzdłuż na pół, wyjmujemy żółtka. Żółtka rozcieramy z majonezem, chrzanem i sokiem z cytryny. Dodajemy bardzo drobno pokrojonego łososia i przyprawy. Mieszamy. Połówki jajek napełniamy masą jajeczno-łososiową, na wierzchu układamy posiekany szczypiorek, posypujemy papryką.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…