Przepis na prostą pastę, która wyśmienicie smakuje ze świeżym pieczywem.
Składniki:
Przygotowanie
Jeśli posiadamy blender, to po prostu miksujemy, najpierw rzodkiewki i cebulę, potem dodajemy resztę składników. Jeśli blendera nie posiadamy, to cebulę kroimy w drobną kostkę, rzodkiewki ścieramy na drobnej tarce, twaróg rozgniatamy widelcem. Składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i mieszamy.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…