Blog istnieje od 2011 roku i odwiedziło go do tej pory ponad trzy miliony osób, miesięcznie odnotowuję 100-150 tys. odsłon.
Chętnie podejmę się współpracy w zakresie:
– lokowanie produktu czyli przygotowanie przepisów z danym produktem
– recenzje produktów spożywczych i sprzętu kuchennego, książek
– bannery reklamowe.
Zapraszam do kontaktu: info@e-przepisykulinarne.pl
Współpracowałam między innymi z:
Ma pani newsletter?
Nie, ale jeśli chce Pani być na bieżąco z nowymi wpisami, zachęcam do włączenia powiadomień Push (dzwonek na dole po prawej stronie).
Witam serdecznie,
Od dawna śledzę Pani stronę I zachwycam sie przepisami.
Widzę, że robi Pani ciasta ucierane z owocami z różnych przepisow. Raz z roztopionym masłem, raz z olejem, a raz z olejem I maślanka.
Chciałabym, aby ciasto było miekkie I puszyste. Dlatego proszę o informację, ktora wersje wybrac.
Prosze jeszcze o porade, co daje maślanka ?
Czy lepsze jest ciasto na maśle , czy na oleju.
Nie mam dużego doswiadczenia, a przepisów jest masa.
Będe wdzieczna za odpowiedź
Ciasta przygotowuję ze składników, które akurat mam w domu, stąd ta różnorodność. Zasadniczo wszystkie są miękkie i puszyste, gdyby było twarde to nie dałabym takiego przepisu na stronę 😉 Na początek polecam może to ciasto: https://e-przepisykulinarne.pl/2019/08/szybkie-ciasto-z-owocami-na-maslance/ gdyż jest bardzo proste do zrobienia.
Schab gotowany w rękawie rewelacja. Bardzo dziękuję za przepis.