Lubię robić sałatki, bo mam wtedy spokój z kolacją przez dwa dni 😛 Tym razem coś dla wielbicieli ryb.
SKŁADNIKI:
PRZYGOTOWANIE
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i kroimy w kostkę. Łososia, ogórki, ser i paprykę także kroimy w kostkę, mieszamy z jajkami, dodajemy majonez i doprawiamy do smaku. Odstawiamy do lodówki na około godzinę.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…