Potrawę robiłam pierwszy raz i zastanawiałam się czy na pewno będzie nam smakować, bo za rybami nie do końca przepadamy. Na szczęście spaghetti okazało się bardzo smaczne.
Składniki:
Przygotowanie
Makaron gotujemy all dente. Cebulę kroimy w kostkę i podsmażamy na oleju odsączonym z tuńczyka. Dodajemy tuńczyka, przecier pomidorowy, groszek, oraz pokrojone w plasterki oliwki, doprawiamy do smaku solą, pieprzem i bazylią. Sos dodajemy do makaronu i mieszamy.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…