Trochę inne frytki niż tradycyjne, smażone z małą ilością oleju.
Składniki:
Sos:
Przygotowanie
Ziemniaki obieramy i kroimy w paski. Posypujemy ziołami i mieszamy, aby zioła zostały równomiernie rozprowadzone. Frytki smażymy na rumiano na patelni z niewielką ilością oleju. Wszystkie składniki sosu łączymy razem, mieszamy i doprawiamy.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…