Kebaby do obiadu podajemy z frytkami i surówką. Można również podać jako przekąskę z sosem czosnkowym.
Składniki:
Przygotowanie
Mięso łączymy z pozostałymi składnikami i dobrze mieszamy w misce. Wstawiamy do lodówki na godzinę. Patyczki do szaszłyków moczymy w wodzie, oblepiamy je farszem, tak aby powstał kebab. Grillujemy albo smażymy w piekarniku.
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to idealny pomysł na lekki, a jednocześnie…
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to jedno z tych dań, które zawsze się…
Miękkie, puszyste i gotowe w niecałe 20 minut – te bułki twarogowe z air fryera…
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…