Przepis na smaczną potrawę do podania na kolację. Idealnie sprawdza się również na domowych imprezach.
Składniki:
Przygotowanie
Mięso mielone podsmażamy na patelni. Następnie dodajemy pokrojone w kostkę pieczarki. Mieszamy. Kiedy woda z pieczarek odparuje, dodajemy przyprawy. Odstawiamy do wystudzenia. Ser ścieramy na tarce. Ciasto francuskie kroimy na prostokąty. Z jednej strony nacinamy prostokąty wszerz trzy razy. Na drugą połówkę prostokątów nakładamy farsz i ser żółty. Farsz nakrywamy naciętą połówką. Brzegi zlepiamy. Paszteciki układamy na blaszce wysmarowanej tłuszczem i pieczemy w piekarniku ok 30 min.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…
View Comments
Ciesze sie ze mam dostep do smacznych i ciekawych przepisow! Dziekuje, Gosia