Mało skomplikowany, ale pyszny pomysł na śniadanie. Podajemy ze świeżym pieczywem.
Składniki (na dwie porcje):
Przygotowanie
Wszystkie warzywa myjemy. Pomidora i rzodkiewki kroimy w kostkę, ogórka w półplasterki. Do miski dajemy serki wiejskie, warzywa i przyprawy. Wszystkie składniki mieszamy.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…