Szybka i smaczna zapiekanka z tortellini, serem i pieczarkami.
Składniki:
Przygotowanie
Tortellini gotujemy według przepisu na opakowaniu. Pieczarki kroimy w plasterki i podsmażamy na patelni. Dodajemy do nich śmietankę i doprawiamy do smaku. Gotujemy aż śmietana zgęstnieje. Makaron, pieczarki i kukurydzę mieszamy i wykładamy do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem. Całość posypujemy startym serem oraz oregano. Zapiekamy w piekarniku przez 20 minut.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…