Przepis nadesłany przez Pana Mariana G. (http://www.barszczczerwony.pl)
Składniki:
Przygotowanie
1.
Grzyby i śliwki namocz oddzielnie, możesz je zostawić na noc. Jabłko pokrój w cząstki i dodaj do śliwek.
2.
Grzyby i owoce ugotuj, wodę z gotowania zachowaj, a grzyby pokrój w paski.
3.
Zawartość opakowania barszczu rozmieszaj w 750 ml wody – wykorzystaj wodę, która została z gotowania owoców i grzybów.
4.
Do barszczu dodaj grzyby i owoce, a całość dopraw solą i pieprzem.
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…