Szybkie kotleciki jak popularne mielone, tylko bez mięsa.
Składniki:
Przygotowanie
Bułkę namaczamy w wodzie, 6 jajek gotujemy na twardo, obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Bułkę odciskamy z wody i dodajemy do jajek. Dodajemy przyprawy, wbijamy surowe jajko i mieszamy. Formujemy kotlety. Obtaczamy w tartej bułce i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…