Szybkie kotleciki jak popularne mielone, tylko bez mięsa.
Składniki:
Przygotowanie
Bułkę namaczamy w wodzie, 6 jajek gotujemy na twardo, obieramy i ścieramy na drobnej tarce. Bułkę odciskamy z wody i dodajemy do jajek. Dodajemy przyprawy, wbijamy surowe jajko i mieszamy. Formujemy kotlety. Obtaczamy w tartej bułce i smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…