Zdrowa ryba z grilla elektrycznego w sam raz na szybki obiad.
Składniki:
Przygotowanie
Filety dzielimy na porcje. Polewamy sokiem z cytryny, posypujemy przyprawami i oprószamy tymiankiem i koprem. Rybę odstawiamy na godzinę do lodówki. Pieczemy na rozgrzanym i posmarowanym olejem grillu przez ok 5 minut.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…
View Comments
Apetyczny obiadek!
Wyglądają przepięknie. Musi być cudowna w smaku: )