Bardzo sycące i smaczne grillowane tosty.
Składniki:
Przygotowanie
Jajecznicę smażymy na maśle z dodatkiem soli i pieprzu. Oliwki kroimy w plasterki, tuńczyka odsączamy z zalewy. Na kromkę chleba układamy łyżkę jajecznicy, oliwki i na to łyżkę tuńczyka. Przykrywamy drugą kromką i grillujemy ok 5 min, aż pieczywo stanie się chrupkie.
Bakłażany faszerowane ryżem i mięsem to smaczne i sycące danie, które przygotujesz bez większego wysiłku.…
Puszyste, złociste i pełne aromatycznego farszu – bułeczki nadziane z patelni to przepis, który podbije…
Placuszki to klasyk, który nigdy się nie nudzi. Te delikatne i puszyste placuszki z borówkami…
Kociołek cygański to danie, które świetnie sprawdzi się zarówno na rodzinny obiad, jak i na…
Placki z cukinii to prosty i szybki pomysł na obiad lub kolację, który zawsze się…
Kajmakowiec Królewski to prawdziwa gratka dla miłośników słodkości. Kruche ciasto przełożone kajmakiem oraz delikatnym kremem…