Pomysł na ciekawy obiad lub ciepła kolację.
Składniki:
Przygotowanie
Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach. Wbijamy jajka i mieszamy z majonezem. Masę wlewamy na wyłożoną pergaminem blachę (25x40cm) i pieczemy ok. 20 minut.
Parówki kroimy w plastry. Pieczarki oczyszczamy i również kroimy w plastry. Dusimy je na rozgrzanym oleju.
Na ciepłym serowym placku układamy parówki i przykrywamy warstwą pieczarek. Przyprawiamy. Zwijamy w roladę i zapiekamy 15 minut w temp. 180 °C.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…