Przepis na pyszny dodatek do obiadu.
Składniki:
Przygotowanie
Ziemniaki obieramy i gotujemy z dodatkiem soli. Boczek kroimy w bardzo drobną kostkę i podsmażamy na suchej patelni. Zamrożony szpinak wrzucamy do rondelka i podgrzewamy z łyżką masła. Ugotowane ziemniaki ugniatamy tłuczkiem razem z resztą masła i śmietaną. Następnie dodajemy boczek, posiekany koperek i szczypiorek oraz szpinak. W razie konieczności doprawiamy solą. Wszystko dokładnie mieszamy.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…