Przepis na lekką i orzeźwiającą sałatkę. Lubię ją jeść jedynie z pieczywem, ale jako dodatek do mięs też się bardzo dobrze sprawdza.
Składniki:
Sos:
Przygotowanie
Melona obieramy i kroimy w kostkę. Sałatę rwiemy na kawałki. Paprykę kroimy w paski, pomidora w kostkę. Kukurydzę i ser odsączamy z zalewy. Składniki wsypujemy do miski, mieszamy. Składniki na sos mieszamy razem i polewamy nim sałatkę.
Wybór odpowiedniej patelni może diametralnie zmienić jakość gotowania — wpływa na smak potraw, ich teksturę…
Mięciutkie, aromatyczne i idealnie zarumienione kapuśniaczki to przekąska, która pasuje do każdej okazji – od…
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser, który zachwyca delikatnym połączeniem jasnego biszkoptu, makowego blatu,…
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
View Comments
Pysznie wygląda ... Moc witamin u Ciebie :)