Przepis na jajka faszerowane suszonymi pomidorami i szczypiorkiem. Potrawa prosta w przygotowaniu, doskonała przystawka na każdą okazję.
Składniki:
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo. Studzimy je, obieramy i przekrawamy na połówki. Żółtka wyjmujemy, wkładamy do miseczki, rozgniatamy widelcem, dodajemy pokrojone w drobną kostkę pomidory, posiekany szczypiorek, majonez i przyprawy. Mieszamy. Masę nakładamy łyżeczką do połówek jajek.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…