Biała kiełbasa w pysznej marynacie jest idealna na grilla, ale równie dobrze można ją upiec w piekarniku.
Składniki:
Przygotowanie
Przygotowujemy zalewę: w miseczce mieszamy miód, ketchup, musztardę i przyprawy. Kiełbasy nakłuwamy w kilku miejscach, układamy w naczyniu i smarujemy marynatą. Wstawiamy na kilka godzin (najlepiej na noc) do lodówki. Kiełbasy grillujemy na tacce lub bezpośrednio na ruszcie, aż ładnie się przyrumienią z każdej strony.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…