Bardzo smaczna sałatka, a do tego tania i niewymagająca wiele pracy. Idealna na imprezę albo po prostu na kolację 😉
Składniki:
Przygotowanie
Ziemniaki gotujemy w mundurkach do miękkości. Pieczarki, czyścimy, kroimy w plasterki i smażymy na suchej patelni. Parówki i ogórki kroimy w kostkę. Kiedy ziemniaki wystygną, obieramy i również kroimy w kostkę. Kukurydzę odsączamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą. Dodajemy przyprawy, majonez i musztardę. Dokładnie mieszamy.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…