Pożywna zupa z warzywami. W smaku słodko-ostra za sprawą marchewki i przypraw.
Składniki:
Przygotowanie
Warzywa obieramy, kroimy w kostkę i podsmażamy na maśle (oprócz czosnku). Pod koniec smażenia dodajemy czosnek przeciśnięty przez praskę, następnie zalewamy wszystko bulionem. Dusimy aż warzywa zaczną się „rozpadać”. Przyprawiamy i zdejmujemy z kuchenki. Czekamy aż trochę przestygną i blendujemy. Zupę podajemy z grzankami i prażonym słonecznikiem.
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to idealny pomysł na lekki, a jednocześnie…
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to jedno z tych dań, które zawsze się…
Miękkie, puszyste i gotowe w niecałe 20 minut – te bułki twarogowe z air fryera…
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…