Koreczki, które robi się błyskawiczne, a wyglądają bardzo efektownie.
Składniki:
Przygotowanie
Na plackach tortilli rozkładamy rukolę, plastry szynki i sera żółtego. Tortillę kroimy w paski szerokości około 5 cm. Na jednym z brzegów kładziemy pomidorka koktajlowego i zwijamy w rulon. Całość spinamy wykałaczką i wbijamy oliwkę.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…