Szybka, smaczna i lekka sałatka z kapusty pekińskiej, ogórka, pomidora i mozzarelli.
Składniki:
Przygotowanie
Kapustę szatkujemy, posypujemy solą, ugniatamy i odstawiamy na 15 minut. Następnie z kapusty odciskamy wodę, która powstanie. Ogórka kroimy w półplasterki, pomidora w kostkę, ser mozzarella rozrywamy na mniejsze kawałki. Kukurydzę odsączamy, czosnek przeciskamy przez praskę. Wszystkie składniki łączymy ze sobą, przyprawiamy i mieszamy dokładnie.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…