Pudding chlebowy to smakowity pomysł na pożywne śniadanie. Dzięki niemu nie zmarnujemy czerstwego chleba, z którym nie wiadomo co zrobić.
Składniki:
Przygotowanie
Jajka mieszamy z mlekiem i miodem. Chleb kroimy w kwadraciki i zalewamy mlekiem. Bakalie, jeśli są zbyt duże przekrawamy, dodajemy do chleba. Wsypujemy cynamon. Całość mieszamy dokładnie. Masę układamy w kokilkach lub jednym większym naczyniu do zapiekania.
Pieczemy w piekarniku nagrzanym do 180 stopni przez około 40 minut.
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…