Smaczna, chrupiąca surówka z młodych warzyw. Idealna do obiadu, mięsa na zimno czy grilla.
Składniki:
Przygotowanie
Sałatę rwiemy na małe kawałki, ogórki obieramy ze skórki (niekoniecznie) i kroimy w kostkę, rzodkiewkę również. Warzywa przekładamy do miski, skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy śmietanę i przyprawy. Mieszamy dokładnie.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…