Smaczna potrawa, którą można podawać z ryżem, makaronem, jak w moim przypadku, czy z pieczywem.
Składniki:
Przygotowanie
Kiełbasę kroimy w kostkę, cebulę w piórka i podsmażamy na patelni. Fasolę odsączamy z zalewy i dodajemy na patelnię. Mąkę mieszamy z bulionem i wlewamy na patelnię. Mieszamy. Dodajemy pokrojone pomidory i koncentrat pomidorowy. Dusimy ok 15 minut. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…