Bardzo dobra i lekka sałatka.
Składniki:
Sos
PRZYGOTOWANIE:
Paluszki rybne smażymy na patelni i odstawiamy do wystygnięcia. W tym czasie drobno siekamy kapustę. Kukurydzę i fasolkę odsączamy z zalewy. Paprykę, cebulę i pomidora kroimy w kostkę. Ostygnięte paluszki rybne kroimy na kawałki. Majonez, jogurt i przeciśnięty przez praskę czosnek mieszamy. Wszystkie składniki łączymy razem, doprawiamy solą i pieprzem i dokładnie mieszamy.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…