Smaczny schab w ziołach. Idealny jako przekąska z różnymi sosami albo do obiadu z frytkami i bukietem surówek.
Składniki:
Przygotowanie
Schab kroimy w paski i oprószamy przyprawami. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Następnie schabowe kąski pieczemy w wysmarowanym oliwą naczyniu żaroodpornym lub smażymy na patelni.
Mięciutkie, aromatyczne i idealnie zarumienione kapuśniaczki to przekąska, która pasuje do każdej okazji – od…
Ciasto Niespodzianka Markizy to elegancki, warstwowy deser, który zachwyca delikatnym połączeniem jasnego biszkoptu, makowego blatu,…
Gulasz segedyński to klasyczny, sycący obiad, który świetnie sprawdza się szczególnie w chłodniejsze dni. Delikatne,…
Ciasto Słonecznikowy Figlarek to połączenie puszystego, delikatnie korzennego biszkoptu, lekkiego kremu twarogowego i cudownie chrupiącego…
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…