Smaczny schab w ziołach. Idealny jako przekąska z różnymi sosami albo do obiadu z frytkami i bukietem surówek.
Składniki:
Przygotowanie
Schab kroimy w paski i oprószamy przyprawami. Odstawiamy do lodówki na co najmniej godzinę. Następnie schabowe kąski pieczemy w wysmarowanym oliwą naczyniu żaroodpornym lub smażymy na patelni.
Surówka po kreolsku to idealny sposób, by w kilka minut ożywić każdy obiad. Świeże ogórki,…
Ciasto Sołtysa to jeden z tych wypieków, które robią wrażenie już od pierwszego spojrzenia. Warstwy…
Szybki makaron chow mein z kurczakiem i warzywami to idealny pomysł na lekki, a jednocześnie…
Zapiekanka makaronowa z mięsem mielonym i warzywami to jedno z tych dań, które zawsze się…
Miękkie, puszyste i gotowe w niecałe 20 minut – te bułki twarogowe z air fryera…
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…