Smaczne żeberka, proste w przyrządzeniu. Podajemy z ziemniakami i surówką.
Składniki:
Przygotowanie
Żeberka kroimy na porcje i wkładamy na rozgrzany olej. Smażymy z obu stron na brązowy kolor.
Dodajemy pokrojoną w półplasterki cebulę, chwilę smażymy. Następnie zalewamy mięso wodą z rozpuszczoną kostką mięsną tak, żeby mięso było przykryte. Dusimy żeberka , aż do miękkości. Przyprawiamy.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…