Idealne tosty na śniadanie.
Składniki:
Przygotowanie
Mozzarellę, pomidora i oliwki kroimy w plastry. Na chlebie tostowym układamy łososia i plastry mozzarelli. Posypujemy ziołami. Tosty wkładamy do piekarnika i pieczemy do momentu, aż ser się rozpuści. Na gorące tosty nakładamy pomidora i oliwki.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…