Przepis na prostą w wykonaniu przekąskę.
Składniki:
Przygotowanie
Surimi odmrażamy. Z ciasta francuskiego wykrawamy prostokątne paseczki – tyle ile mamy w opakowaniu paluszków surimi. Każdy paluszek owijamy ciastem francuskim. Paluszki układamy na nasmarowanej tłuszczem blaszce i pieczemy w piekarniku ok pół godziny.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…