Prosty przepis na tradycyjne buraczki z chrzanem. Ćwikła najlepiej smakuje do różnych mięs i wędlin. Można ją trzymać w lodówce nawet kilka tygodni.
Składniki:
Przygotowanie
Buraki gotujemy do miękkości. Ostudzone obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy chrzan, ocet i przyprawy. Mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…