Prosty przepis na tradycyjne buraczki z chrzanem. Ćwikła najlepiej smakuje do różnych mięs i wędlin. Można ją trzymać w lodówce nawet kilka tygodni.
Składniki:
Przygotowanie
Buraki gotujemy do miękkości. Ostudzone obieramy ze skórki i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy chrzan, ocet i przyprawy. Mieszamy i odstawiamy do lodówki.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…