Idealny dodatek do mięsa, wędlin czy jajek.
Składniki:
Przygotowanie
Jajka gotujemy na twardo, studzimy i obieramy. Ogórki, jajka i cebulę kroimy w drobną kostkę. Dodajemy koperek, majonez, sos z cytryny, chrzan i przyprawy. Składniki dokładnie mieszamy. Sos odstawiamy na godzinę do lodówki.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…