Szczerze mówiąc, nie spodziewałam się, że surówka okaże się tak smaczna – w końcu to tylko marchewka i sok z cytryny. Idealnie nadaje się jako dodatek do ryby lub mięsa. Samo zdrowie i do tego dietetyczne 😉
Składniki:
Przygotowanie
Marchewki obieramy i ścieramy na tarce o drobnych oczkach. Dodajemy sok wyciśnięty z cytryny i przyprawy do smaku. Mieszamy i odstawiamy na kilka minut do lodówki.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…