Moja wersja zupy meksykańskiej na kiełbasie z dwoma rodzajami fasoli. Szybka i smaczna, a do tego gęsta i sycąca.
Składniki:
Przygotowanie
Cebulę i kiełbasę kroimy w kostkę i podsmażamy na patelni. Podsmażone składniki przekładamy do garnka, dodajemy pokrojoną w paseczki paprykę i zalewamy bulionem. Dusimy około 20 minut. Następnie dodajemy fasole (odsączone z zalewy) i zmiksowane pomidory. Zupę przyprawiamy i dusimy jeszcze około 10 minut.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…