Przepis na szybki obiad, który zasmakuje nawet wybrednym podniebieniom.
Składniki:
Przygotowanie
Makaron gotujemy al dente w osolonej wodzie. W międzyczasie na patelni rozgrzewamy oliwę lub masło, wrzucamy bardzo drobno posiekany czosnek oraz zamrożony szpinak. Smażymy na średnim ogniu do momentu, aż szpinak całkowicie się rozmrozi.
Dodajemy śmietanę, pokrojonego łososia i przyprawy. Gotujemy jeszcze przez chwilę, dodajemy odcedzony makaron i mieszamy.
Karkówka w marynacie BBQ z piekarnika to pomysł na pyszne, domowe danie w amerykańskim stylu.…
Rolada z kurczaka nadziewana pieczarkami i papryką to danie, które łączy soczyste mięso i aromatyczny…
Masz ochotę na sernik, który zawsze wychodzi i robi wrażenie na gościach? Ten sernik łaciaty…
Kiełbasa zapiekana w jajku to pomysł na sycące i niezwykle proste danie, które przygotujesz bez…
Ciasto jogurtowe ze śliwkami to jeden z tych wypieków, które zawsze się udają i zachwycają…
Tosty z gofrownicy to szybki sposób na pyszne i sycące danie, które można przygotować zaledwie…