Prosta surówka z buraków do obiadu lub wędlin czy mięsa na zimno.
Składniki:
Przygotowanie
Buraki gotujemy, aż będą miękkie. Następnie obieramy i ścieramy je na tarce o dużych oczkach. Dodajemy cebulę pokrojoną w kostkę lub paseczki. Wlewamy ocet i oliwę. Doprawiamy do smaku solą, pieprzem i cukrem. Mieszamy. Odstawiamy do lodówki na kilka godzin.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…