Pasta z ryby w pomidorach
Pasta z ryby w pomidorach z jajkami i cebulką to szybki i niewymagający wiele pracy pomysł na pożywne śniadanie lub kolację.
Jest to najprostszy przepis, dobry kiedy nie wiemy co zrobić z rybą z puszki, który wymaga niewielu składników, a pasta wychodzi pyszna. Świetna do posmarowania pieczywa, idealnie pasuje również do krakersów. Smacznego!
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i kroimy w kostkę. Rybę wraz z sosem przekładamy do miski i rozgniatamy widelcem. Cebulę kroimy w drobną kosteczkę i przekładamy do ryby. Dodajemy również jajka, majonez, doprawiamy solą i pieprzem. Mieszamy dokładnie. Pastą smarujemy pieczywo.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…