Przepis na prostą potrawkę z parówką, pieczarkami i kukurydzą. Podałam z ryżem.
Składniki:
Przygotowanie
Parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na oleju. Pieczarki kroimy w pół plasterki, a cebulę w kostkę i dodajemy razem do podsmażonych parówek. Smażymy przez chwilę, następnie potrawę podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Dodajemy koncentrat, doprawiamy. Na koniec dodajemy kukurydzę i dusimy jeszcze kilka minut.
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…
Ciasto Złota Jabłonka to delikatny biszkopt z jabłkami, przełożony lekkim kremem orzechowym i ozdobiony puszystą…
Tortilla śniadaniowa z jajkiem to pomysł na ciepłe, sycące i ekspresowe śniadanie, które zrobisz w…