Przepis na prostą potrawkę z parówką, pieczarkami i kukurydzą. Podałam z ryżem.
Składniki:
Przygotowanie
Parówki kroimy w plasterki i podsmażamy na oleju. Pieczarki kroimy w pół plasterki, a cebulę w kostkę i dodajemy razem do podsmażonych parówek. Smażymy przez chwilę, następnie potrawę podlewamy wodą i dusimy do miękkości. Dodajemy koncentrat, doprawiamy. Na koniec dodajemy kukurydzę i dusimy jeszcze kilka minut.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…