Uwielbiam taki kolorowe, szybkie i lekkie sałatki z sałatą i wszelkiego rodzaju dodatkami. Tym razem sałatka była lekko słodka za sprawą żurawiny.
Składniki:
Przygotowanie
Ser, pomidora i paprykę kroimy w kostkę, oliwki przekrawamy na pół. W misce łączymy ze sobą wszystkie składniki. Musztardę, oliwę, ocet i przyprawy mieszamy w kubeczku i takim sosem polewamy sałatkę.
Sałatka warstwowa z ryżem i wędzonym kurczakiem to danie, które nie tylko doskonale smakuje, ale…
Ciasto Marzenka to elegancki i efektowny deser, który łączy w sobie delikatny biszkopt kakaowy i…
Te ogórki to prawdziwy słoikowy hit, który robi furorę co roku w mojej spiżarni. Są…
Sałatka Słoikowa od Teściowej to sprawdzony przepis na domowe przetwory warzywne, który warto mieć w…
Burgery w cieście drożdżowym to rewelacyjny pomysł na domowe bułki z pysznym, mięsnym nadzieniem. Są…
Gulaszowa z indykiem i batatami to pyszne, rozgrzewające danie jednogarnkowe, które świetnie sprawdzi się na…