Przepis na pyszną rybę pieczoną w piekarniku z cebulą i serem wędzonym.
Składniki:
Przygotowanie
Rybę dzielimy na porcje, oprószamy solą i pieprzem, skrapiamy sokiem z cytryny. Cebulę kroimy w piórka i podsmażamy na patelni. Rybę smarujemy musztardą, na niej układamy cebulę i starty ser. Posypujemy rozmarynem. Ryby zawijamy w folię aluminiową. Pieczemy w temp. 180 C przez około 15 minut, po czym otwieramy folię i pieczemy bez przykrycia jeszcze ok 10 min.
Bułki z parówką to jedna z tych przekąsek, które znikają szybciej, niż zdążysz wyjąć drugą…
Ciasto Pijane Rafaello to idealna propozycja dla wszystkich, którzy kochają kokosowe desery o kremowej konsystencji…
Curry z kurczakiem i szpinakiem to prosty, szybki i bardzo smaczny obiad, który przygotujesz praktycznie…
Duo Chmurka – szybka pianka jogurtowa to prosty, lekki i efektowny deser, który przygotujesz bez…
Swojska patelnia z kiełbasą i pieczarkami to idealny pomysł na ciepły, domowy posiłek, który przygotujesz…
Sałatka Meksykańska z Kabanosem i Ananasem to idealna propozycja dla tych, którzy lubią połączenie słodkości…